Dækken med Liner system

Dækken med liner system: Den ultimative løsning til din hest det meste af året

Til dig, der ønsker det bedste for din hest, er der endelig en løsning, der tilbyder både komfort og funktionalitet i ét produkt. RD EquiComfort Turnout-dækkenet er skabt til at holde din hest varm og beskyttet i al slags vejr. Men hvad gør det særligt? Lad os dykke ned i dets fantastiske funktioner, især liner systemet, der gør dette dækken til den gode løsning det meste af året.

Styrken bag RD EquiComfort:

Før vi går i dybden med linersystemet, lad os se på, hvad der gør RD EquiComfort dækkenet til en fornuftig investering:

  1. 1680 Denier Slidstyrke med Høj Skulderslids: Dette dækken er fremstillet af materiale med en densitet på hele 1680 Denier. Det betyder, at det er utroligt slidstærkt og modstandsdygtigt over for daglig brug og leg på folden. Skulderslidsen, der er inkluderet, reducerer friktionen på hestens skuldre og forhindrer gnidning, selv når din hest er mest aktiv.

  2. Letvægtsvarme med 50 Gram Fyld: RD EquiComfort dækkenet er designet med en let fyldvægt på 50 gram, hvilket gør det til den ideelle løsning det meste af året. Den lette isolering holder din hest varm og komfortabel uden risikoen for overophedning. De 50 grams foring forhindrer kondensdannelse under dækkenet og sikrer, at din hest forbliver tør og behagelig i al slags vejr.

  3. Indbygget Mankepude: For at øge din hests komfort er RD EquiComfort udstyret med en stor og blød indbygget mankepude. Denne mankepude beskytter hestens manke mod tryk og gnidninger, hvilket betyder, at din hest kan bære dækkenet i længere tid uden ubehag.

  4. Elegant Design: Dækkenets flotte og elegante design giver din hest fuld bevægelsesfrihed, så den kan nyde sin tid udendørs uden begrænsninger. Dækkenet har velcro til påsætning af hals, reflekterende logoer både foran og på siden samt elastiske bagbensstropper. Det er også udstyret med krydsgjorde med elastiske indsatser. RD EquiComfort Turnout fås i tre flotte farver, og du har mulighed for at tilkøbe en hals og liners. Bemærk, at dækkenet er lidt stort i størrelsen, så din hest eller pony muligvis skal have en størrelse mindre.

Fleksibilitet med Linersystemet:

Det, der RD EquiComfort dækkenet interessant, er det unikke linersystem. Dette system giver dig mulighed for at tilpasse dækkenets varmeniveau efter behov og de skiftende vejrforhold. Her er nogle af fordelene ved dette innovative linersystem:

  • Økonomisk: Du behøver ikke at købe flere dækken til forskellige årstider. Med RD EquiComfort kan du blot tilføje eller fjerne liners, når det er nødvendigt, hvilket sparer dig tid og penge.

  • Ét dækken: Uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter, er RD EquiComfort altid klar. Du kan justere dækkenets isolering, så det passer til det aktuelle vejr og din hests individuelle behov.

  • Øget Komfort: Din hest vil altid have den rette mængde isolering. Dermed undgår du overophedning om i regn,- og overgangsperioder eller at din hest fryser om vinteren.

Konklusion:

RD EquiComfort Turnout-dækkenet er den ultimative løsning for dig, der ønsker det bedste for din hest. Dette dækken kombinerer enestående slidstyrke, letvægtsvarme og en indbygget mankepude med et fleksibelt linersystem. Det er den gode løsning det meste af året, da du nemt kan tilpasse dets isolering til skiftende vejrforhold. Giv din hest det bedste, den fortjener, med RD EquiComfort - den perfekte kombination af kvalitet og alsidighed.