Returnering

30 dages fuld returret

Du har 30 dages fuld returret fra modtagelse af varerne.

Passer en eller flere af de modtagne varer ikke, så vedlæg kopi af faktura og skriv retur ud for de returnerede varer, så sørger vi for at tilbageføre pengene til betalingsmidlet du har benyttet indenfor 7 dage.

Nem retur i forsendelsespose

Har du modtaget varerne i en af vores forsendelsesposer, så har den dobbelt klæb så posen nemt kan bruges til returnering igen. (Større forsendelser kommer enten i papkasse eller anden indpakning) 

Billig retur

Der medfølger en GLS returpakke label, benyttes denne koster det 39 kr. som bliver fratrukket tilbagebetalingsbeløbet. Den påklistres bare forsendelsespose eller kassen og afleveres på et GLS udleveringssted, husk at få en kvittering såfremt forsendelsen skulle bortkomme.

Anden størrelse / vare ønskes

Ønsker du bare varen i en størrelse større eller mindre - så gør du stadigvæk ovenstående - og lægger ny ordre - det gør dels at du får varen hurtigere og er sikker på den ikke bliver udsolgt i mellemtiden, desuden gør det processen nemmere.

Jeg har modtaget en forkert vare/størrelse

Selvom vi er meget omhyggelige med at sende korrekte varer, så sker fejl, du benytter bare det forudbetalte GLS pakkelabel og skriver fejlen på en kopi af faktura, så sørger vi for at sende den korrekte vare - vi dækker naturligvis fragten begge veje.