Om Riders Deluxe

Om Riders Deluxe

Velkommen til Riders Deluxe – Vi har et mål og en ambition om at blive den foretrukne one-stop-shopping platform til hest og rytter! Vi samler alle ridesportens foretrukne mærker ét sted. Riders Deluxe ønsker at give forbrugerne den bedst mulige oplevelse, hvorfor vi ønsker at tilbyde produkter, der passer til ethvert budget. Fra high end produkter til økonomisk overkommelige hverdagsprodukter.

Vi er specialister i produkter til rytter og hest. Hver eneste produkt er nøje udvalgt ud fra kvalitet, service fra producenten samt forholdet mellem pris og kvalitet.

Hos os finder du et omfattende udvalg af produkter til rytter og hest. Alle de produkter vi sælger er produkter vi selv ville vælge. Vores mission er dels at give en enestående købsoplevelse, og dels at levere produkter fra de bedste mærker på markedet til fantastiske priser. Vores håndplukkede kollektioner er samlet for at inspirere og beklæde de moderne og stilhungrende ryttere. 

Rådgivning 

Ud over den nøje udvælgelse af produkterne går vi meget op i rådgivning og service. Vi er ikke bange for at rådgive aktivt inden køb da vi kender værdien af glade kunder på den lange bane.

Om teamet:

Det er et stærkt team der står bag Riders Deluxe, Christian Bjerre Kusk med en fortid som stifter af SmartGuy og en stærk online og indkøbsprofil. Hanne Oldenborg har mere end 25 års erfaring indenfor ridesporten samt en stærk social media tilgang.

Hanne er daglig leder af Riders Deluxe og indkøbsansvarlig.

Riders Deluxe A/S
Stevnsvej 126
4600 Køge
T: 70 25 20 70
W: www.ridersdeluxe.dk
E: kundeservice@ridersdeluxe.dk
CVR: 37 49 05 98