0

Din indkøbsvogn er tom

16. december 2019

Dækkensæsonen er godt igang og vi har samlet den ultimative dækkenpakke til din hest fra WeatherBeeta! 

Med et udedækken, stalddækken og en cooler har du den perfekte dækkenpakke til den kolde tid - til stald, fold og træning. Men hvad er det egentlig der gør lige denne dækkenpakke så god? 

Du får det bedste ved alle 3 dækkener i dette blok oplæg. Så læs med og bliv klogere på de fede features ved WeatherBeeta dækkenerne. 

Weatherbeeta Ultra Cozi - Dækkenet som holder din hest varm med sikkerhed! 

Ultra Cozi modellen er lavet specielt til de koldere måneder, med et design som understøtter tanken om en varm hest. 

Halsen har ekstra længde foran, som går ned foran frontlukningen og sikrer at bringen holdes både varm og tør. Vi kender alle sammen problemet, hvor vores hest er blevet våd på bringen efter regn eller slud hele dagen, fordi nedbøren kan snige sig ned i den lille åbning ved bringen. Derudover er der i halsen det lækre snug fit, som slutter helt til i toppen af halsen. 

Der er selvfølgelig WeatherBeetas populære manke frihed i, som er to memory-foam pads der ligger til hesten for at løfte dækkenet en smule fra manken og derved give frihed til mankestykket og det nederste af manen. Og med det lille stykke boa fleece i midten, undgår du at hesten bliver generet på manken. Et design der giver hesten lidt frihed fra det tunge dækken, de er nødsaget til at gå med ,så mange timer i døgnet, i de koldere måneder. 

WeatherBeeta Comfitec Deluxe Diamond stalddækken - Når din hest skal forkæles lidt i stalden!

1200 denier diamond quilted yderside, som giver en rivfast og ikke mindst elegant yderside. 250g for at holde hesten varm i stalden og den dejlig bløde teddy fleece inderside for ultimativ komfort. Hvad mere kan man bede om i et stalddækken? 

Med det lækre cozi stykke i bringestykket gøres stalddækkenet ekstra behageligt og mindsker slid fortil på hesten. Hestens skuldre er et udsat sted for slid og er derfor et oplagt sted at give lidt ekstra komfort til din hest. Derudover er der dobbelt quick clip frontlukning, som gør lukningen af dækkenet nem og giver maksimal justering og tilpasning til den enkelte hest. 

De lavt placerede krydsgjorde giver optimal pasform og tilslutning omkring maven, så din hest holdes varm. Fake læder detaljer både her og ved frontlukningen for en eksklusiv finish. 

WeatherBeeta Thermic quilt cooler - Sørg for din hest bliver tør uden bekymringer!

Et coolerdækken i flerlags polyester, som er utrolig absorberende. Perfekt efter en hård omgang ridning, når din hest er fugtig. Dækkenet absorberer sveden og sørger for din hest bliver tør, uden at blive kold.

Der er satinindsatser ved skuldrene, for at mindske slid på et af de mest udsatte områder her i dækkensæsonen. Med dette og de lavt placerede gjordstropper, kan du roligt lade din hest eller pony stå med cooleren på i stalden og tørre. 

Sidst men ikke mindst er der justerbar frontlukning, som sørger for den bedste pasform på din hest, om den er smal eller bred fortil. Og i den lækre navy farve med de grå kanter som kontrast, passer cooleren ind alle steder. 


Nyhedsbrev og tilbud