Vælg de rigtige ridehandsker

Som rytter kan man ikke undgå at have et par lækre ridehandsker liggende. Langt de fleste ryttere rider med ridehandsker. Man får et bedre greb i tøjlerne, samtidig med at man slipper for hård hud på håndfladerne. Kan du ikke lide at ride med ridehandsker? Så har du helt sikkert bare ikke fundet det perfekte par til dig endnu.

Ridehandsker findes i mange forskellige designs, materialer og farver. Derudover kan du finde ridehandsker der er vandafvisende, med lun foring eller handsker som er så lette, at solens stråler kan komme igennem. I dette indlæg vil vi gøre dig lidt klogere på valg af ridehandsker. 

De gode sommerridehandsker

På de helt varme dage, kan det altså hurtigt blive for varmt at ride med ridehandsker. Håndfladerne bliver svedige og det kan føles helt klaustrofobisk. Heldigvis har det populære mærke "Roeckl" lavet den perfekte sommerhandske. Den er så let at solens stråler kan gå igennem stoffet. Så slipper du også for grimme tanlines. Suntan ridehandskerne vil hurtigt blive din bedste ven i de varme sommermåneder.

En anden lækker sommerhandske er Miami ridehandsken fra Roeckl. Fingrene er i 3/4 længde og fingerspidserne er derfor fri. Handsken er lavet i åndbart MICRO-AIR materiale i håndfladen og luftig micro mesh på oversiden af hånden. 

De gode vinterridehandsker

Til de kolde og mørke vintermåneder er der et stort udvalg af varme ridehandsker. Ønsker du det klassiske look så prøv Catago Elite vinterhandskerne. De sidder flot og komfortabelt på hånden. De er med let fleeceforing, som giver fingerne et ekstra lag varme. Og det hjælper altså! Du kan hurtigt mærke forskel på dine allround ridehandsker og på et par ridehandsker med foring. 

Mountain Horse bud på et par gode vinterhandsker hedder Comfy. Comfy handsken er en handske af tech fleece med silikone på indersiden som giver et godt greb. Der er refleksdetalje på oversiden som giver god synlighed når der rides i mørke vinterdage.

Roeckl har selvfølgelig også nogle bud på et par lækre vinterhandsker. En af dem er Wismar handsken. Roeckl Wismar er en top funktionel og dejlig varm vinterhandske. De beskytter dine hænder imod vind og kulde samtidig med de er rigtig bløde og behagelige at have på. Handsken har det utrolig populære Roeck-Grip materiale i håndfladen, som giver et rigtig godt greb og samtidig giver dig en følsom håndtering af tøjlen. Den absolutte vindtætte Gore Windstopper softshell på bagsiden af hånden holder den bidende kulde ude. Det betyder dine hænder vil være dejlig lune imens du rider en lang tur. Samtidig gør den indvendige foring og den slanke udformning, at du holder varmen inde i handsken.

Allround ridehandskerne

Vores bestseller af allround ridehandskerne er ikke nogen overraskelse. De er selvfølgelig fra populære Roeckl. Roeck Grip handskerne er en virkelig lækker ridehandske som findes i mange forskellige farver. Tynd handske i kunststof, der giver dig fuld kontrol til, at indvirke korrekt og have et godt greb på tøjlen. Roeck Grip er yderst åndbar, elastisk og smidig. Elsket af utrolig mange ryttere i alle discipliner for den behagelige og gode pasform. 

Vi har rigtig mange forskellige allround ridehandsker i forskellige prisklasser, farver, designs og materialer. Du kan finde dit nye par her.

Vandtætte ridehandsker

Skal regnen ikke stoppe dig for at ride en dejlig tur? Så prøv Woof Wears vandtætte ridehandsker. Så kan du ride lige så længe du vil, uden at få våde og kolde fingre. Handsken er designet specielt til ridning og staldbrug. Den har en minimal mængde stof omkring fingrene, der sikrer et godt greb omkring tøjlerne, så du kan ride uanset vejrforhold.

Vi håber at dette lille blogindlæg kunne hjælpe dig lidt i din søgen på nye ridehandsker.